Sett min andra kändis:)

Jupp igår skulle vi ut och äta för att fira min brors födelsedag, skulle till Bj men det var 1½ timma vänte tid så vi hamna på Cheese cake och bakom mig satt Omarion, kan ju säga att dom som jobba där glodde ganska mkt, och när han var klar drog han ner sin keps och sprang nästan ut, måste vara väldigt spännande att vara känd och behöva leva så...(not)

Idag står mkt på schemat, ska ha study group med min anthro klass och pot luck..
sen måste jag till Jasons hus för vi ska ha sista UNICEF partyt, men kan dock knappt sanna för måste hem till Ramtins familj på middag och sen ska ja micke, min bror, Sabrina, Ramtin, Jackie och Arman ut och festa loss i Hollywood, möjligt att folk från min anthro klass oxå följer me...

nä ska slappa lite nu innan allt

Bara 29 grader

Idag och det är riktigt skönt för innan har de ju varit närmare en 40 grader och dötts hett, har knappt kunnat sova på kvällarna, men skönt att kunna ha sommarkläderna på sig:)

För att svara på din fråga Martina så var det jobbet på djurparken jag fick, kommer ju inte få betalt ska voloentär jobba, men här är efterfrågan på det stort, hade tur:=) måste ju ha ett års erfarenhet för att komma in på den skolan jag vill med så det blir 2 flugor i en smäll..

I helgen har de inte hänt så mkt, var i joshua tree i lör det var inte så kul, spatsera runt i öknen i flera timmar i hetta som översteg 42 grader..och inga kalla vindar, sen avslutades dagen med att åka till våran lärares sommar hus i Palm Springs för bbq/poolparty han bjöd på alkoholen och tilltugg..men som vanligt nöjde jag mig med en cola..

fick reda på underbara nyheter idag..cilla kommer antagligen komma hit och spendera 3v med mig vilket jag verkligen ser fram emot eftersom jag annars skulle få spendera hela sommaren alldeles ensam..
nä ska äta något och plugga kemi
hoppas alla ni har de ra i sv saknar er en massa
puss/kram

Uppe innan tuppen

klockan är 5:20 och jag känner mig inte så pigg kan ja säga..
ska bli hämtad om 1h av en av killarna i min anthro klass..ska åka till Yucca Valley där vi ska möta resten av våran klass..tar ungefär 2.5h att köra dit, dom flesta åkte igår och campade, men ja va inte så sugen på det kan jag säga..glömde tillgäga att alla ska hem till min lärares sommar stuga i Palm Springs sen och ha BBQ fest..sen har en av tjejerna i min klass étt stort hus party hon bor i ett kollektiv..så ja får se vad som händer..måste gå nu iaf
Jag ska åka med en kille som jag aldrig pratat med, känner alla andra i klassen men han började lite konstigt typ i mitten av semestern..bara typ satt där...men men bättre än att åka sj..

Till vädret nu då igår var inte att leka med, dom senaste dagarna har de varit närmare 40 grader och det är inte att leka med, så himla varmt i läg med, låg typ halvdöd i soffan hela eftermiddagen igår för de var för varmt att göra något..åkte å bytte olja på min bil med, men de va så j*la varmt ute så de va enda tiden ja spendera ute..å idag har vi inget val vi ska spendera den tiden ute i öknen dessutom, mindre spännande.....
jaja lägger upp kort senare
hej så länge

Trött

Urch finns inga ord som kan beskriva hur trött jag är nu, klockan är inte ens 6, tar på krafterna att vakna så tidigt varje morgon...

Provet igår var iaf jätte svårt...sen åkte ja direkt till La Zoo skulle ju va där 9..var lite orolig att ja skulle komma för sent för de var massa trafik, men trots de kom ja 30 min före min tid, var ju bara att vänta, sen kom Jim han som ja pratat me innan å sa att han väntar på huvud sjur skötaren att dom brukar göra intervjuerna ihop, satt och vänta till 9:30 och nu hade 2 andra oxå kommit men ingen djur ans..

Till sist sa Jim att vi skulle börja utan honom och tur var de för ja var så nervös att ja inte kunde vänta mer..
han ställde 10 frågor tror ja, olika scenarion osv..tog sammanlagt 15 min och sen åkte ja hem igen för att duscha och sen till skolan...

Ringde till han igår, och jag fick det:) ska på orientationen 10 juni, längtar så mkt.....

nä ska till skolan nu iaf
ha de så bra kram

Helgen

Var väldigt trevligt, hade ju massa gäster, och vi "ungdomar" spendera större delen av tiden i trägården å umgicks..dock blev de inget plaskande i poolen för ingen hade tagit med sig badkläder, men de gjorde inte så mkt.

Senare på kvällen runt 11 snåret bestämdes de att vi skulle ta oss till en Pub någostans i Santa Monica, då ja var den enda som inte hade druckit visste ja vad det innebar:)
Äkte till Bodegas som ligger 15 min från min läg så de kändes ganska drygt å åka dit och sen köra hem alla jacki ram och arman som alla bor nära mina föräldrar men men de gör inget.

Var i UCLA i Lör oxå, var mest ganska segt, har iaf bestämt vilken avdelning jag ska göra mina final timmar på och det blir med Tom, ska koka djur huvud å grejer och kolla ben och tänder å grejer..närmsta djur intresset ja kan komma..

Imon har jag ett stort matte prov som just nu känns skit att ha, men sen har ja iaf nått att se fram emot, ska till LA Zoo på volonteer intervjue..tur att de hamna på den dagen för nu är våran anthro klass slut oxå för vi har spenderat massa tid ute på våran fritid så jag har 4h håltimma mellan lektionerna imon, vilket kommer vara mindre kul..

Sen i helgen ska vi till Joshua tree och campa och grejer me anthron, sen skulle våran lärare ha BBQ fest på lörd efterm/kväll men ja har inte bestämt om ja ska åka dit över lör dag bara, är 2½ timmas körväg men mkt lättare..
nä ska gå till skolan nu, börjar ju 7 varje morgon,
Kul att solen börjar titta fram hemma i Sv nu,,,,

UCLA och poolparty

ligger här i sängen ska sova snart, är hos päronen, ska till UCLA imon möta upp min anthro klass e öppet hus så vi ska på arkeologiska föreläsningar, sen blir de snabbt tillbaka till mina päron för att göra pannacotta ( och om någon vet hur mkt gelatin pulver man ska använda please dela med er..här finns inga blad) sen kommer gästerna 6 å föreläsningarna slutar 4..

Ramtin hans bror och mamma å pappa ska komma, dom ska ha blind date me mina föräldrar, å självklart kommer jackie. Sen kommer mojan å hennes mamma, mojan e hon designern som ja umgåtts me en del....

ska nog inte bada i poolen lite kallt så sent, men blir mat, festande å jacuttzi förbruk på uteplatsen, sen massa plugg..ska lägga mig nu iaf
over and out

kort uppdatering

orkar inte uppdatera så mkt så de blir en kortis,,
började få ont i halsen under helgen men de blev mkt värre under veckan, hade ju halsfluss en massa i sv men aldrig så illa som ja har haft här å de här var andra gången förra gången var de nyår 2006 å då fick ja recept å medicin av min kusin som e läkare, ´skulle träffa skolläkaren i ons men efter 20 min kemi kunde ja inte hålla mig mer kände mig piss å gick och boka tid till en annan läkare, åkte dit å de va inga bra nyheter var väldigt uppsvällt å inflamerat, täckte lver halva halsen, så jag fick värsta kuren på 10 piller varje dag...8 steroider och 2 antibiotika varje dag...inte så spännande, om de inte hade gått ner så hade jag fått åka in på akuten igår å tömma mandlarna, mår bättre nu känner fortfarande av de å alla biverkningarna...
måste iaf operera bort mandlarna så fort ja blir frisk...
nä ska iaf slappa nu e hos päronen

RSS 2.0