2007--->2008

Kände att det är dags nu, lite ovant med åäö knapparna igen.

well well min hemresa till sverige var hur underbar som helst hade massa trevligt och kul med dom vänner jag hann träffa och mindre kul var det när några av dom ditchade mig, bevisar ju bara vilka ens riktiga vänner verkligen va..

fick iaf träffa lilla ebbis så underbart vacker precis som sin mor *blink*

Hann ju fylla 25 i sverige oxå, jag och älsklingen var hos sanna, peters flickvän och deras kompisar hade jätte trevlig middag och sen efter 12 slaget åkte vi till johan och var där en sväng..blev väckt på morgonen el ja va vaken men endå=) av cilla och hennes familj med vacker sång och frukost på sängen, trevligt värre..min externa familj.

sen resterande dagar blev de till att handla och packa. Flygresan hem var mindre kul, min vanliga otur..planet från sverige till amsterdam var 1h försenat och det innebar att vi skulle missa planet från amsterdam till Los Angeles
för dom som varit i Amsterdams flygplats vet ju hur stor den är och hur långt tid de tar att gå från en sida egenom en annan och egenom tullen och alla säkerhetskontroller, men dom sa till oss att springa hela vägen och det gjorde vi som aldrig förr, när vi kom fram till tullkontrollen så var kön mega lång, men ja lyckades övertala en säkerhetsvakt att ta oss vid sidan av, och sen sprang vi igen, när vi kom till gaten så tog dom ombord folk fortfarande men dom hade problem med våra bording pass, men försäkra oss om att planet inte åker utan oss..snacka om att de kändes som ja skulle dö, har så j*vla kass kondis...

men för att göra historian kort, så fick vi inte åka med det planet för vårat baggage inte hunnit med, hade massa krångel när dom skulle boka om oss på andra plan och massa tjaffs så där fick vi oxå gå före kön. blev iaf omdirigerade till ett plan till canada och sen därifrån till LA, för som sagt vi var ju tvugna att vara här 2 jan eftersom skolan redan börjat. Tycker de e piss hur dom anstälda ibland behandlar den, redan i sv ville dom inte boka om oss för dom sa att de inte fanns några plan dom sa att vi kunde flyga dagen efter, men som tur var fanns det lite trevligare KLM anställda i amsterdam som fixa de åt oss..

Uppdatering från USA
Skolan missa vi ju 1 dag av, och vi har matte 3h om dagen 5 dgr i veckan, intensivt..ganska segt och går så himla fort framåt men men vi ska nog klara oss bra.

Kom precis hem, var och handla mat, så himla konstigt att gå förbi poolen och se massa folk som ligger och solar och badar..jätte skönt väder men för 11dgr sen frös man häcken av sig i dunnjacka..
har börjat bli jätte skönt och bra väder här, hoppas de håller i sig tills älsklingens mamma och dom varit här..

nä ska återgå till maten bye

RSS 2.0